Skip links

Opstart af projekter

CareCompagniet har fokus på meningsfulde og løsningsorienteret projekter for udsatte børn og unge, der lever under vanskelige forhold. Vi har interesse i forskellige problematikker, eksempelvis kriminalitet og misbrug blandt børn og unge, børn med livstruende sygdomme samt børn- og unges manglende uddannelse.

Som udgangspunkt søger vi at iværksætte samfundsrelevante sociale projekter i Danmark samt projekter som har international relevans. CareCompagniet udvælger et velgørende formål som vi tager op af eget initiativ, derudover tager vi kontakt til det danske erhvervsliv og søger eksempelvis puljemidler. Måden hvorpå vi iværksætter projekter, er gennem egen professionelle viden og grundig research med fokus på enten børne- og unge problemer i lokalsamfundet i Danmark eller fattige samfund i udlandet, hvor børns vilkår er ekstrem problematiske.

Vi griber projektet an ved, at vi nedsætter et team af CareCompagniets engagerede ansatte, frivillige medarbejdere med stor ildsjæl og samarbejdspartnere som brænder for projektet. I teamet bliver der gennem en længerevarende proces udarbejdet en struktureret plan for, hvordan problemet kan løses bedst muligt. I tilfælde af, at vi vælger at fokusere på et internationalt projekt, som vi førhen har haft succes med, skal der tages højde for mange udfordringer, såsom landets lovgivning, samfundets sikkerhed og kulturen i det pågældende land.

Har du spørgsmål? Ring eller skriv gerne.

Kontakt os
Return to top of page
Indhent tilbud
[[[["field7","equal_to","Anden nationalitet"]],[["show_fields","field8"]],"and"],[[["field1","equal_to","Kommune \/ Sagsbehandler"]],[["show_fields","field14"]],"and"]]
1 Side 1
2 Side 2
keyboard_arrow_leftForrige
Næstekeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder