Skip links

Praktisk, pædagogisk støtte

CareCompagniet tilbyder praktisk, pædagogisk støtte jf. Lov om Social Service, kapitel 11, §52, stk. 3, nr. 2.

Formålet med denne indsats er at yde praktisk, pædagogisk støtte i hjemmet til familier med børn, hvor disse har behov for særlig støtte. Udgangspunktet er at støtten via forskellige sociale og pædagogiske metoder samt gennem rådgivning, samtaler og praktisk støtte at hjælpe forældrene til at få skabt et mere velfungerende hjem, hvor det er muligt for barnet at få opfyldt de mest grundlæggende behov og give mulighed for at barnet kan udvikle sig. Denne indsats anses for at være af væsentlig betydning af hensyn til barnets trivsel, samt for at støtte familiens mulighed for at kunne blive sammen.

Indsatsen tilbydes i form af forældrestøtte, der skal muliggøre at forældrene kan udvikle sig i rollen som forældre, med henblik på at drage omsorg for og støtte barnets udvikling og trivsel. Mere specifikt kan dette ske ved at hjælpe familien med at strukturere hverdagen, konflikthåndtering i hjemmet, sikre børnenes skolegang, bistå ved løsninger af forskellige praktiske opgaver, med henblik på at familien på sigt bliver i stand til at klare hverdagen selv. Støtten finder sted i familiens eget hjem.

Vi tilpasser indsatsen efter det aktuelle behov, og støtten kan også kombineres med andre ydelser eksempelvis kontaktpersons-ordning. Kontakt CareCompagniet for nærmere information, hvis du/I har spørgsmål eller ønsker et konkret tilbud på indsatsen.

Alle opgaver i CareCompagniet varetages med et minimum på 5 timer pr. uge.

Har du spørgsmål? Ring eller skriv gerne.

Kontakt os
Return to top of page
Indhent tilbud
[[[["field7","equal_to","Anden nationalitet"]],[["show_fields","field8"]],"and"],[[["field1","equal_to","Kommune \/ Sagsbehandler"]],[["show_fields","field14"]],"and"]]
1 Side 1
2 Side 2
keyboard_arrow_leftForrige
Næstekeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder