Skip links

Familiebehandling

CareCompagniet tilbyder familiebehandling jf. Lov om Social Service, kapitel 11, § 52, stk. 3, nr. 3.

Formålet med familiebehandling er at øge forældrenes kompetencer samt at styrke forældre-barn-relationen. Det primære mål med familiebehandling som forebyggende indsats er at forebygge anbringelse eller muliggøre en hjemgivelse efter anbringelse.

I familiebehandling er der fokus på det pædagogiske og terapeutiske behandlingsarbejde på hele familien, hvor barnets udvikling og trivsel er i centrum. Målet er at skabe dybtgående forandringer hos forældrene ved at ændre eller bearbejde forældrenes handlemønstre.

Gennem familiebehandlingen arbejdes der målrettet på at udvikle forældrekompetencen og derigennem skabe bedre trivsel og udvikling hos barnet og i hele familien generelt. Familiebehandling foregår i hjemmet i familiens vante rammer og består af både samtaler og konkret rådgivning, redskaber og øvelser.

Familiebehandlingen tilpasses den enkelte families behov og udfordringer, og der arbejdes ud den givne handleplan som er udarbejdet af familiens sagsbehandler.

Kontakt CareCompagniet for nærmere information, hvis du/I har spørgsmål eller ønsker et konkret tilbud på indsatsen.

Med et bredt multikulturelt personale, kan alle vores indsatser leveres til tosprogede familier og tilpasses ved ønsker om specifikke sprog eller dialekter.

Vi varetager alle opgaver med et minimum på 5 timer pr. uge.

Har du spørgsmål? Ring eller skriv gerne.

Kontakt os
Return to top of page
Indhent tilbud
[[[["field7","equal_to","Anden nationalitet"]],[["show_fields","field8"]],"and"],[[["field1","equal_to","Kommune \/ Sagsbehandler"]],[["show_fields","field14"]],"and"]]
1 Side 1
2 Side 2
keyboard_arrow_leftForrige
Næstekeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder