Skip links

Koordinator

CareCompagniet tilbyder koordinatorordning jf. Lov om Social Service, kapitel 11, §54a.

Med CareCompagniets koordinatorordning får unge straffedømte på ungdomskontrakt / ungdomssanktion støtte og hjælp til at vende tilbage til samfundet. Det kan handle om i højere grad at tage ansvar for deres eget liv og udvikling, at komme ud af et kriminalitetsskabende mønster og lære at stå på egne ben.

CareCompagniets koordinatorer hjælper de unge med at tro på dem selv, med at tro på at de kan bruges til noget og at deres liv ikke er spildt pga. tidligere uhensigtsmæssige handlinger. Koordinatoren støtter den unge i livets svære valg. Den unge oplever en positiv rollemodel, som han/hun kan støtte sig til i den sidste del af fængselsopholdet, og/eller mens den unge er under tilsyn af Kriminalforsorgen i frihed.

CareCompagniets koordinator skal være tilknyttet gennem hele forløbet og være den unges rådgiver, sikre sammenhængen i faserne og afholde møder med den unge, forældrene og andre relevante parter med henblik på at fastholde de målsætninger, der er fastlagt i handleplanen.

Vi tilpasser indsatsen efter det aktuelle behov. Kontakt CareCompagniet for nærmere information, hvis du/I har spørgsmål eller ønsker et konkret tilbud på indsatsen.

Alle opgaver i CareCompagniet varetages med et minimum på 5 timer pr. uge.

Har du spørgsmål? Ring eller skriv gerne.

Kontakt os
Return to top of page
Indhent tilbud
[[[["field7","equal_to","Anden nationalitet"]],[["show_fields","field8"]],"and"],[[["field1","equal_to","Kommune \/ Sagsbehandler"]],[["show_fields","field14"]],"and"]]
1 Side 1
2 Side 2
keyboard_arrow_leftForrige
Næstekeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder