Referencer

CareCompagniet har fokus på kvalitet og gennemsigtighed i det sociale arbejde. Det er vigtigt for os, at vi tager udgangspunkt i borgerens virkelighed, og finder den rette medarbejder til at varetage opgaven. En medarbejder, som har de nødvendige kvalifikationer og den erfaring der skal til, for at imødekomme borgerens behov, udfordringer og ønsker. Dette er med til at sikre kvalitet i arbejdet og giver de bedste forudsætniger for forandring og udvikling.

Vores holdning er, at alle mennesker har styrker og ressourcer, som kan fremmes ved en støttende og anerkendende tilgang. Vi har alle drømme, ønsker og relevante kvaliteter, der kan udvikles og som kan berige og udvikle vores liv. Vi ser mennesker i deres helhed, og vi ved at troværdighed og nærvær i relationen er nødvendig for at kunne skabe udvikling. Vi arbejder ud fra vores erfaring, faglighed samt vores værdigrundlag.

CareCompagniet´s team af socialkonsulenter, er engagerede, tager ansvar og brænder dagligt for at gøre en forskel, for det enkelte menneske.

Her er et udpluk af vores samarbejdspartnere:

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Spørgsmål og svar hjælper os alle til at gro, har du nogle?

Ønsker du at modtage tilbud på en konkret indsats?

Scroll to top
Indhent tilbud