Skip links

Ledsager / Socialpædagogisk bistand

CareCompagniet tilbyder ledsagerordning / socialpædagogisk bistand jf. Lov om Social Service §85 og §99.

Borgere med en sindslidelse, som har behov for socialpædagogisk støtte i form af en ledsageordning kan få tilbudt dette efter Servicelovens §99. Øvrige borgere med behov for ledsagelse med socialpædagogisk indhold kan få tilbudt hjælp efter Servicelovens §85.

Tilbuddet i §99 er rettet mod borgere mellem 18-65 år, uden for arbejdesmarkedet, som generelt har behov for forbedring af sociale forhold, psykisk velvære eller fysisk formåen. Formålet med en socialpædagogisk støtte er at skabe et grundlag for forbedring af borgerens muligheder i at være en del af samfundet, selvstændiggørelse og fastholde eller genopbygge egen identitet. Det handler om, at styrke borgerens evne til at være i stand til at leve et så selvstændigt liv som muligt.

I CareCompagniet prioriterer vi i høj grad relationen mellem medarbejder og borger og  det er helt centralt for at opnå en positiv udvikling. Støtten efter §85 omtales også som hjemmevejledning, hvor fokus ofte er på ”hjælp til selvhjælp”, skabe struktur i dagligdagen, økonomisk planlægning, lægebesøg, yde omsorg og pleje, indkøb, gåture, genoptræning af færdigheder m.m.

Vi tilpasser indsatsen efter det aktuelle behov. Kontakt CareCompagniet for nærmere information, hvis du/I har spørgsmål eller ønsker et konkret tilbud på indsatsen.

Alle opgaver i CareCompagniet varetages med et minimum på 5 timer pr. uge.

Har du spørgsmål? Ring eller skriv gerne.

Kontakt os
Return to top of page
Indhent tilbud
[[[["field7","equal_to","Anden nationalitet"]],[["show_fields","field8"]],"and"],[[["field1","equal_to","Kommune \/ Sagsbehandler"]],[["show_fields","field14"]],"and"]]
1 Side 1
2 Side 2
keyboard_arrow_leftForrige
Næstekeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder