Skip links

Handicapaflastning

CareCompagniet tilbyder handicapaflastning jf. Lov om Social Service, kapitel 16, §84 samt §44.

I familier med et barn med handicap eller med en sygdom, kan det ofte være meget krævende for forældrene at nå andre gøremål end at passe og drage omsorg for barnet. Det er ofte nødvendigt at tilrettelægge dagligdagen ud fra barnets behov for støtte, hjælp, behandling, undersøgelser etc. Den øvrige families dagligdag påvirkes derfor væsentligt af situationen i hjemmet. Derfor kan det være nødvendigt at familien tilbydes aflastning til barnet, så den øvrige familie kan lade op og lave aktiviteter efter egne ønsker og behov, hvor der ikke skal tages hensyn til barnet med handicap eller det syge barn.

CareCompagniet har kvalificerede medarbejdere, der kan aflaste forældrene, ved at tage ansvaret for barnet, hvilket betyder at forældrene og den øvrige familie får et frirum, samt at det pågældende barn får nogle positive oplevelser udenfor hjemmet med en omsorgsfuld, pålidelig voksenstøtte. Aflasteren kan også passe barnet i hjemmet eller sørge for at hente barnet efter skole, for at frigive tid til at forældrene kan passe deres arbejde. Vores medarbejdere har en bred viden og erfaringsgrundlag indenfor både psykiske og fysiske diagnoseområder.

Vi tilpasser indsatsen efter det aktuelle behov. Kontakt CareCompagniet for nærmere information, hvis du/I har spørgsmål eller ønsker et konkret tilbud på indsatsen.

Alle opgaver i CareCompagniet varetages med et minimum på 5 timer pr. uge.

Har du spørgsmål? Ring eller skriv gerne.

Kontakt os
Return to top of page
Indhent tilbud
[[[["field7","equal_to","Anden nationalitet"]],[["show_fields","field8"]],"and"],[[["field1","equal_to","Kommune \/ Sagsbehandler"]],[["show_fields","field14"]],"and"]]
1 Side 1
2 Side 2
keyboard_arrow_leftForrige
Næstekeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder