Skip links

Referencer

CareCompagniet har fokus på kvalitet og gennemsigtighed i det sociale arbejde. Det er vigtigt for os, at vi tager udgangspunkt i borgerens virkelighed, og finder den rette medarbejder til at varetage opgaven, som har de nødvendige kvalifikationer og den erfaring der skal til, for at imødekomme borgerens behov, udfordringer og ønsker. Dette er med til at sikre kvalitet i arbejdet og giver de bedste forudsætniger for forandring og udvikling.

Vores holdning er at alle borgere har styrker og ressourcer, som kan fremmes ved en støttende og anerkendende tilgang. Borgerne har drømme, ønsker og relevante kvaliteter, der kan udvikles og som kan berige og udvikle deres liv. Vi ser mennesker i deres helhed, og vi ved at troværdighed og nærvær i relationen er nødvendig for at kunne skabe udvikling. Vi arbejder ud fra vores erfaring, faglighed og værdigrundlag og alle vores ansatte ønsker at gøre en forskel for udsatte borgere.

Her er et udpluk af vores samarbejdspartnere:

logo_dk_vertikalt_rgb
23-lok-logoforslag2
tårnbykommune
Hørsholmkommune
Glostrupkommune
Bornholmregionskommune
Kalundborgkommune
Dragør Kommune
GladsaxeKommune
GribskovKommune
HillerødKommune
Albertslundskommune
lejre_logo_ny_trans_164x64
HøjeTaastrupKommune
GentofteKommune
Stevnskommune

Har du spørgsmål? Ring eller skriv gerne.

Kontakt os
Return to top of page
Indhent tilbud
[[[["field7","equal_to","Anden nationalitet"]],[["show_fields","field8"]],"and"],[[["field1","equal_to","Kommune \/ Sagsbehandler"]],[["show_fields","field14"]],"and"]]
1 Side 1
2 Side 2
keyboard_arrow_leftForrige
Næstekeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder