Skip links

Kesones historie

Kesone er 6 år gammel.

Kesone har mistet begge sine forældre. Kesones mor døde for tre år siden og hendes far har hun mistet til misbrug. Kesone har en lillesøster på 4 år, som hedder Sanya, men derudover har pigerne et meget begrænset netværk. Kesone og Sanya bor hos deres mormor under ringe levevilkår.

Kesone fortæller os, at hun er meget glad for at gå i skole og hun elsker at lege med sin bedste veninde, som hun står sammen med på billedet. For at give Kesone muligheden for at fortsætte sin skolegang, er det nødvendigt  at skabe trygge rammer omkring hendes skoleforhold og således beskytte hende mod børnearbejde og andre truende forhold. I CareCompagniet fokuserer vi på bæredygtige løsninger for uddannelse af børn og unge i hele verden, og vi er stolte over, at vi kan være med til at sikre Kesone en skolegang og dermed fremme hendes muligheder for en bedre fremtid.

Return to top of page
Indhent tilbud
[[[["field7","equal_to","Anden nationalitet"]],[["show_fields","field8"]],"and"],[[["field1","equal_to","Kommune \/ Sagsbehandler"]],[["show_fields","field14"]],"and"]]
1 Side 1
2 Side 2
keyboard_arrow_leftForrige
Næstekeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder