Skip links

Opstart af indsats

For at opstarte en indsats kan du som sagsbehandler let udfylde vores netblanket. Du kan med fordel udfylde specifikke præferencer vedrørende vores medarbejder med henblik på valg af fx arbejdserfaring, alder, køn og sprogkundskaber. Vi varetager også opgaver for privatpersoner. Vi har hovedsæde i København, men kan varetage opgaver i hele landet.

CareCompagniet vil efter en grundig gennemgang i vores database af professionelle medarbejdere, finde et passende match til indsatsen. Vores database indeholder medarbejdere, som brænder for at hjælpe udsatte borgere. Alle medarbejdere er uddannet indenfor det sociale- og pædagogiske område eller har mangeårig erfaring på området. Medarbejderne har forskellige kulturelle baggrunde og sprogkundskaber, for netop at kunne understøtte mangfoldigheden i dagens Danmark. Vi har stor succes med at matche den rette medarbejder ud fra personlighed og kompetencer til at løfte opgaven.

Hos CareCompagniet møder vi altid mennesket hvor de er. Derfor ligge vi vægt på at kunne tilbyde et bredt multikulturelt personale, med henblik på at levere indsatsen

Med et bredt multikulturelt personale, kan alle vores indsatser leveres til tosproget familier og tilpasses ved ønsker om specifikke sprog eller dialekter.

Vi varetager alle opgaver med et minimum på 5 timer pr. uge.

Har du spørgsmål? Ring eller skriv gerne.

Kontakt os
Return to top of page
Indhent tilbud
[[[["field7","equal_to","Anden nationalitet"]],[["show_fields","field8"]],"and"],[[["field1","equal_to","Kommune \/ Sagsbehandler"]],[["show_fields","field14"]],"and"]]
1 Side 1
2 Side 2
keyboard_arrow_leftForrige
Næstekeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder